Země světa s nejobdařenějšími ženami

Jako doplněk k tabulce průměrné velikosti pánského přirození je k dispozici i mapa průměrné velikosti ženských ňader, respektive košíčků – srovnaných podle země původu. Které dámy si kupují větší spodní prádlo a jak si vede Česká republika?

Různá označení velikostí ženských ňader a odlišná měřítka pravidelně způsobují zmatek. Na celém světě existuje nejméně šest systémů velikostí, všechny přitom sestávají z čísel a podobných písmen. Navíc záleží na výrobcích, kteří tyto systémy pro své vlastní produkty obměňují.

Například americká velikost „34C“ odpovídá britské velikosti 34D a EU velikosti 75D. Ve Francii je to 90D a v Austrálii 12C. Kdo se v tom má vyznat? Aspoň že je jasno v tom, kdo má největší prsa. Dle velikosti košíčků (1) mají nejobdařenější ženy Norsku, na Islandu, ve Spojeném království a USA, nejmenší velikosti jsou zaznamenány ve střední Africe a jihovýchodní Asii. Data jsou ovšem pouze orientační.

Mezinárodní velikosti podprsenek

V některých případech velikost podprsenky nemá se skutečnou velikostí ňader nic společného. Nejčastějším důvodem je to, že ženy často nosí příliš malé spodní prádlo, za čímž stojí zejména finanční důvody, zejména v chudších zemích.

V těch vyspělejších je to o něco lepší, ženy čím dál častěji využívají služeb specializovaných prodejen. Díky bohu! Nesprávně zvolená velikost podprsenky má za následek nejen optickou deformaci poprsí, ale při delším nošení způsobuje bolesti zad a samotných prsou.

Velikost podprsenky a obezita

Celkově je zarážející, že zvětšená velikost prsou se často vyskytuje v zemích, kde je problémem i obezita. Obecně vzato, ženský prs se skládá z velké části z tukové tkáně a žláz. Tvar prsou také závisí nejen na genetických faktorech, ale také na obsahu tuku a složení pojivové tkáně. Třeba průměrná žena v jihovýchodní Asii je vysoká asi 1,53 m a váží méně než 55 kilo. To se samo o sobě logicky pojí s menšími ňadry. Češky si však nestěžují.

Na internetu je mnoho seznamů, které ilustrují velikost podprsenky a prsou podle zemí. Z jiného průzkumu (2), do kterého se zapojila i Česká republika, vyplynulo, že naše ženy se s uváděnou průměrnou velikostí D řadí mezi vnadnější země. Ale má to malý háček. Tvůrci této mapy ale neuvádějí, zda byly zohledněny prsní implantáty.

Zdroje: (1) www.worlddata.info/average-breastsize.php, (2) www.news.com.au/lifestyle/beauty/face-body/breast-map-reveals-how-aussies-compare-on-the-global-cup-size-scale/news-story/4dc1fd7212dcb4af5a73a0f59540bbe4






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat